Monday 15th July 2024
Durbar Marg, Kathmandu

Drivhusgartneri, herunder blomsterdyrkning – avlere af blomster og planter – er en kilde til innovation, teknologi og bæredygtighed. Vores hollandske drivhuse er blandt de mest avancerede i verden og bidrager til de opstillede bæredygtighedsmål. Avlere har investeret i ren og energieffektiv produktion af blomster og planter i årtier.
Holland får ros verden over for Greenhouse-projektet som energikilde, der forsker i geotermisk varme, solvarme og brint, som kan erstatte fossil gas. Denne forskning foregår på højeste niveau, drevet af regeringen, paraplyorganisationer i sektoren og universiteter som Wageningen.

Bæredygtighed kerneværdi
Men der sker også meget på avlerniveau. For avlerkollektivet Decorum er bæredygtighed en af ​​de tre kerneværdier. Alle Decorum-avlere dyrker deres planter og blomster så bæredygtigt som muligt. Fra solpaneler til jordvarmepumper. Og fra reduceret plastforbrug til fælles transport. At drive forretning efter princippet om planet, profit, people. Skal realiseres af:
– vedvarende energi
– genbruge vand
– certificering
– plantebeskyttelse
– Virksomhedens sociale ansvar
– reduceret plastik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top