Friday 19th April 2024
Durbar Marg, Kathmandu

Mange vilde biarter er truet på deres overlevelse. Ved at tilbyde redepladser og blomster giver du dem en hjælpende hånd. Gør det nemt med et insekthotel omgivet af stauder. På den måde øger du biodiversiteten og din have ser også ekstra flot ud.

Insekt hotel
Vilde bier lever ensomt. De leder efter pollen og nektar på egen hånd og laver deres egne reder til deres æg. Du kan hjælpe bier med at rede over jorden ved at hænge et eller flere insekthoteller. Du kan købe disse færdiglavede i butikken, eller du kan selv gå i gang. Du kan nemt lave en redeblok af sten eller træ ved at bore huller med forskellige diametre. Bundter med hule stængler af for eksempel bambus eller siv fungerer også godt som et vildbihotel. Der er også masser af ideer på internettet til insekthoteller i alle afskygninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top